4 enkla sätt att klä dig bättre

Det finns faktiskt praktiska principer som du kan använda i din resa mot bättre stil. Det kommer att bli en inlärningsprocess men med våra tips så kommer du att hitta rätt! Det handlar om att du ska identifiera din stil, utvärdera budskapet du kommunicerar med dina stilval. Hur du kan ta dig ur en stil och att börja experimentera.

Hitta coola modekläder till bra priser producerat i Europa

Vårt första tips är att du ser till att börja handla dina kläder på en bra butik online. En sådan är Marta du Chateu. Deras kläder är moderiktiga, utan att kosta skjortan!

Identifiera din stil

Många kvinnor säger: ‘Jag gillar bara inte hur jag ser ut idag, det är som att något känns “off”‘

Nu, för att du ska börja känna ditt bästa med dig själv, bör du först identifiera VAD som får dig att känna så här om dina nuvarande outfits. Och var specifik. Först när du har identifierat vad som stör dig med din dagliga stil kan du agera och komma med lösningar. Fundera på vad du vill säga med din stil och vad som är du.

Låt inte en enda stil definiera dig

“Nej, jag kan inte bära något sådant här. Det här plagget skulle passa henne bättre.’

Vi har alla varit där.

Nu när du har tagit dig tid att fundera över vilka specifika problem du möter när det gäller att klä dig bättre och skapa dina dagliga outfits, kan du börja fundera på lösningar. Det som är viktigt här är att du inte lägger dig själv i ett enda fack. Det är avgörande för dig att vara öppen för olika stilar och färger, om du vill ge din dagliga stil ett lyft.

Våga börja experimentera

Nu är det dags att vidta åtgärder. Tänk på dina vanligaste frustrationer i garderoben igen och se hur du kan börja experimentera mer inom dessa områden. Våga göra misstag!