5 anledningar att hyra limousine Malmö

Många människor förknippar användningen av chaufförsbilar och limousiner med livsstilen hos de rika och berömda. Det antas ofta att bakom de tonade fönstren måste det finnas en kändis, en politiker eller en högprofilerad sportstjärna. Verkligheten är att den höga profilen endast utgör en liten del av de kunder som använder chaufförstjänster. Varje dag transporteras människor för en rad olika ändamål i en limousine. Här är 5 av vanliga användningsområdena för limousinetjänster i Malmö.

Bröllopstransport

Att anlända till bröllopsplatsen i ett lyxigt fordon i en limousine Malmö är en del av upplevelsen för bruden och brudgummen. För fototillfällen och för att komma till gästernas är det inte bara brudparet som använder chaufförslimousiner för bröllop. Bröllopssällskapet kan också dra nytta av chaufförstransport för att ta dem till kyrkan, receptionen och sedan till hotellet. Det betyder att det inte finns något behov av utsedda förare, att vänta på taxibilar, och viktigast av allt med bröllop, limousine hjälper till att göra den stora dagen lite extra speciell.

Företagstransporter

Affärsmän som reser ofta är bland de vanligaste kunderna. Limousineföretag hanterar ofta flera företagsresekonton och erbjuder företagsresplaner. Från att ta sig från kongresscenter eller konferenslokal till kontoret, till att transportera personal och kunder mellan olika kontor eller filialer, många företag har behov av att deras team är på väg. Limousineföretag kan ta hand om alla transportförfrågningar för företag och flytta många teammedlemmar samtidigt i sina personbilar och lyxbilar.

Flygplatstransfer

Har du någonsin tänkt på att ett av de bästa sätten att ta sig till och från flygplatsen inte är det kvävda flygplatståget? Även en taxi kan vara ett tärningskast för att ta dig till flygplatsen i tid beroende på din förares kunskap. När du har ett plan att hinna med eller behöver transport som väntar på dig när du anländer till din destination, är den vänliga och pålitliga dörr-till-dörr-servicen för en chaufförsbil något som du alltid kan lita på.

Speciella tillfällen

Glöm krånglet, stressen med att hyra din egen bil. Din alldeles egna chaufför kan vara din privata semesterreseguide och kan med sin stora kunskap ta din grupp på flera utflykter till vilken plats som helst. Limousinföretagets chaufförer är ofta bokade för att ta semesterfirare på sightseeing, samt transportera människor till sportevenemang, konserter och kvällar på stan.

Stilfullhet

Precis som bröllop, med skolfester handlar det om att komma till platsen med stil – särskilt när så många bilder kommer att tas. Gör evenemanget till något du kommer att se tillbaka på med fina minnen, och spara pinsamheten (och bördan) från att komma i din förälders bil, och boka transportalternativ som får dig och din dejt att känna sig som kungligheter. Oavsett vad det är för typ av arrangemang eller event så kan en limousineservice vara på sin plats. Ta gärna in limousineföretagets tankar tidigt i planeringen kring ett speciellt event eller evenemang. Dessa sitter ofta på olika idéer som kan fungera som inspiration till just ert event. Glöm ej heller att en limousinetjänst handlar om transport och logistik. Och är det något en bra eventkoordinator behöver kunna så är det logistik!