Är det värt att anlita en städfirma?

Något som är ett måste, oavsett om man bor i ett hus, eller i en lägenhet, det är ju att städa den! Visst kan du strunta i det, så sett, men för att må bra, både fysiskt och psykiskt så är det ju inte fel att ha det rent omkring dig. Du som känner att det är så trist att göra det, eller du som har ont om tid till det, du kan med fördel välja att anlita en städfirma Jönköping. Visst så kostar det ju pengar att använda sig av en städfirma, men tack vare att du kan använda dig av RUT-avdraget så blir det ju faktiskt rätt överkomligt och slipper ju att göra det på egen hand.

Vad bör du tänka på då du ska anlita en städfirma?

Om det är så att du vill satsa på detta med att anlita en städfirma i Jönköping eller där du nu bor, så finns det en del saker att fundera på. Fundera först på hur ofta du vill ha hjälp. Är du ute efter ett enstaka tillfälle, eller är det en regelbunden städning? Ofta kan städfirmor erbjuda olika så kallade städabonnemang. Det så att de kommer varje, eller varannan vecka och städar. Viktigt är att noga kolla upp vad som ingår i abonnemanget. Bland annat vad de städar och om det finns behov för dig att beställa tilläggstjänster.

Ofta ingår det ett visst antal moment i hemstädning så som dammsugning, dammtorkning samt avtorkning av vitvaror och rengöring av badkar. Fönsterputsning och annat är mer vanligt att boka som en tilläggstjänst.

En viktig sak att kolla upp är om det är du som ska stå för allt städmaterial eller om städfirman har med sig eget.

Att anlita en städfirma

När du ska välja en städfirma, stirra dig inte blind på priset, utan välj den du känner förtroende för samt som även har bra referenser. Kolla även så att de har en F-skattsedel.