Brygg den perfekta espresson – varje gång

Kaffe. Det svarta guldet. Den älskade drycken i stora delar av världen. Konsten att brygga den perfekta espresson har förfinats i århundranden.

 

Den professionella espressomaskinen med gamla anor

Espressobryggning är ett hantverk och om du står inför att investera i en ny espressomaskin till din restaurang eller ditt café är det en god idé att satsa lite extra på kvalitén – förslagsvis den vackra maskinen från La Marzocco. Här får du en espressomaskin i snygg design och det var faktiskt just La Marzocco som redan 1939 utvecklade och patenterade den allra första espressomaskinen med horisontella tankar. Den typ av maskin som slog igenom helt och hållet och numera är en industristandard.
Lite bakgrundshistoria om La Marzocco kan vara på sin plats! Företaget grundades i vackra Florens – på samma plats som renässansen föddes – 1927 av Giuseppe och Bruno Bambi. Än i våra dagar har La Marzocco en stor passion för tradition. De tummar aldrig på kvaliteten och du kan vara säker på att du får en gedigen espressomaskin med en stolt historia i ryggen. Varje maskin tillverkas på beställning av specialiserade tillverkare som har ett perfekt öga för detaljer.

 

Finns en modell för varje behov

La Marzocco erbjuder ett stort utbud av olika espressomaskiner och du lär garanterat hitta just den modell som passar dig och dina behov allra bäst. Värt att veta är också att de alltid levereras med dubbeltank för att du ska få ut den absolut bästa prestandan. Detta gäller oavsett hur många espresso du brygger eller hur mycket mjölk du skummar. Toppen i hektiska tider på restaurangen när det krävs lite extra av maskinerna. Om du investerar i en La Marzocco kan du glädjas åt en professionell, snygg och kvalitetssäkrad espressomaskin. De är, kort sagt, den perfekta espressomaskinen för varje restaurang eller café. Och självklart passar de precis lika bra hemma i ditt eget kök!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *