Coola häftiga leksaker

Om du bara älskar coola häftiga prylar, både som leksaker eller inför en stundande fest, så kommer här några tips till dig. Oavsett om du letar efter något åt dig själv eller om du botaniserar efter något att införskaffa som present ger vi dig några exempel på prylar och presenter som du kan inspireras av.

 

Leksaker

Numer finns det mängder med leksaker till barn att köpa online. Oavsett om de är små, stora eller någonstans däremellan så finns det produkter som garanterat kommer att orsaka ett stort leende på deras läppar. Eller vad sägs om fidget cube, aktivitetskub, crystal puzzle eller fidget pads? Något av de mer populära leksakerna är mjuka byggklossar i silicon pop. Släpp loss fantasin och bygg spännande konstruktioner. Alla delar kan sättas ihop på oändligt många sätt och de
suger sig fast på de flesta släta ytor. Testa och gå en tur runt hemmet och prova vart de kan fastna, de kan också vara med i badet eller långresan i bil, flyg osv.

 

Något som du kan göra tillsammans med dina barn är block-pusselspel. Block-leksaken är lämplig för 1-4 barn och är en fantastisk interaktiv leksak. Barn tar ett kort och bygger blocken enligt kortet. Den som tar kortast tid vinner. Något annat som garanterat är något som hela familjen kommer att älska, oavsett ålder, är bilbana med loop. Vem kör snabbast runt banan? Tävla mot dina kompisar eller familjemedlemmar och se vem som vinner.

 

En fest som du aldrig glömmer

Vill du ha en fest som lyser upp natten? Lys upp din fest med mängder med olika LED-lightprodukter eller andra saker som lyser. Varför inte en Galaxy nattlampa, galaxy projektor, LED glasögon eller den coolaste LED-slingan? Med dessa produkter kan du lysa upp allt från ditt vardagsrum eller bakgård till att lysa upp ett helt dansgolv, du kommer att kunna skapa den perfekta atmosfären på bara några minuter.