De 3 bästa apparna och webbplatserna att använda för resenärer

När det gäller att planera en resa kan det vara svårt att veta var man ska börja. Det finns så många olika webbplatser och appar som lovar att hjälpa dig med hela planeringen, men vilka är egentligen de bästa? 

 

Här kommer vi att berätta om tre av de allra bästa sajterna och appararna för resenärer: Travelmarket.se, Resakris.se och Tripadvisor.se.

Travelmarket

Travelmarket.se är en av de största och mest populära flygbiljettsidorna i Sverige. Här kan du jämföra priser från flera olika flygbolag och hitta den bästa dealen för din resa. Du kan också använda Travelmarkets app för att enkelt söka efter och boka flyg på språng.

När ska man boka flygbiljetter?

För att hitta de billigaste flygbiljetterna är det en bra idé att boka i god tid, gärna minst två månader innan avresedagen. Då är det ofta lättare att hitta billiga flyg och du har också mer tid på dig att planera resten av resan.

Resakris

Resakris.se är en sajt som specialiserar sig på hotellbokningar. Här kan du jämföra priser på hotell i hela världen och enkelt boka det hotell som passar dig bäst. Resakris har även en app för hotellet, så att du kan göra din bokning på språng.

Ska du boka hotell hemifrån eller när du kommer till din destination?

Det är alltid en bra idé att boka hotell i förväg, så du vet att du har en plats att bo på när du kommer fram till din destination. Dessutom kan det vara mycket billigare att boka hotell hemifrån jämfört med att boka på plats. Det finns dock en del fördelar med att boka hotell på plats, som till exempel att man ofta kan hitta bra erbjudanden och rabatter.

Tripadvisor

Tripadvisor är en av de mest populära resewebbsidorna i världen. Här kan du läsa andras recensioner av sevärdheter, hotell, restauranger och mycket mer. Tripadvisor är en bra resurs för att hitta de bästa sevärdheterna i en stad eller destination. Du kan också använda deras app för att hitta nya ställen att besöka på språng.

Nyttiga tips från Tripadvisor

– Läs recensioner innan du besöker en plats, så du vet vad andra har tyckt om den.

– Använd deras app för att hitta nya platser som ligger nära dig.

– Besök Tripadvisors hemsida för att hitta inspiration för dina resor.

 

Oavsett om du planerar en resa inom Sverige eller utomlands, så finns det alltid några bra webbplatser och appar som kan hjälpa dig. Vi hoppas att du har haft nytta av våra tips och önskar dig lycka till med planeringen av din resa.

 

Det finns alltså många olika webbplatser och appar som kan underlätta planeringen av din resa. Vi hoppas att du har hittat några nyttiga tips i detta inlägg!