En vacker herrgård för din konferens

Att ha konferens med jobbet kan bli lite uttjatat och tråkigt när det handlar om samma sak hela tiden. Det slutar med att kollegorna sakta men säkert slutar lyssna och drömmer sig bort. De drömmer sig bort till en vacker herrgård där de kan slappna av och njuta av den lugnande miljön. Men tänk om man kunde kombinera dessa saker. Tänk om din konferens var på den här perfekta herrgården som alla dagdrömmer om.

 

Om herrgården

Herrgården är belägen omkring Skövde med mycket närhet till naturen. Där kan man ta avkopplande promenader eller spela en runda golf om det passar dig bättre.

Vid herrgården hittar du även en restaurang med måltider för olika tider på dygnet, vare sig du vill ha frukost, lunch eller middag. Självklart finns det både rätter med kött och vegetariska rätter då vi behöver bra mat oavsett våran kost.

På herrgården erbjuds det ljusa och fina rum där du kan slappna av och ta in den vackra miljön runt om.

 

Till din nästa konferens

Herrgården erbjuder även möteslokaler perfekta för din nästa konferens med jobbet. Det finns olika paketpriser för konferenser på herrgård med boende som passar olika behov, vare sig man ska vara på herrgården i ett dygn eller om företaget väljer att lyxa till det.

Den perfekta miljön för en konferens är självklart där det inte känns som en konferens utan som en avkopplande minisemester. Om du är personen som bokar konferensplatsen har du hittat helt rätt här för hela företaget. Om du är en anställd på ditt jobb så vet du vad målet till nästa konferens är, om du pratar om det tillräckligt ofta kommer din chef hålla med om att en herrgård är den perfekta platsen för en avkopplande konferens där man faktiskt når de mål man har förutsatt för mötet.