Enkelt att boka professionell hudvård

Känns huden trött och glåmig? Skulle du behöva en rejäl djuprengöring och nya produkter för att plocka fram det bästa i din hy? Då finns det enkla lösningar bara några klick bort.

En välvårdad hy kan både få dig att känna dig på gott humör och utstråla självförtroende. Unna dig en hudanalys och dermatologiskt framtagna hudvårdsprodukter redan idag. Kombinationen av välrenommerade hudvårdsmärken, som till exempel Neostrata, och produkter anpassade för din typ av hud är vad du behöver för att behålla en välvårdad hy året runt.

Hudanalysen kan göras digitalt om du inte har möjlighet att göra en ansiktsbehandling och hudanalys på plats. Se här för återförsäljare där du även kan boka tid för professionell hudvård.

När du vet vilka produkter som rekommenderas för din typ av hud så kan du rensa upp i badrumsskåpet och använda samma favoriter månad ut och månad in. Det är viktigt med kontinuitet och långsiktighet i din hudvårdsrutin. På så vis blir tillförseln av näring och andra verksamma ämnen väl avvägd och huden blir successivt bättre.

Slarva inte heller med grundarbetet och gå aldrig och lägg dig utan att rengöra huden först. På natten behöver huden andas utan sminkrester eller föroreningar från dagen kvar i porerna. Det är lika viktigt som att ha bra dermatologiska krämer och toners.

Neostrata kombinerar en lyxig känsla med framstående forskning

Neostrataerbjuder ett komplett hudvårdssystem för alla hudtyper. Den sparsmakade designen på förpackningarna avslöjar att detta är ett tidlöst varumärke som satsar på utveckling av högkvalitativa produkter hellre än färgglada förpackningar. Innehåll är viktigare än yta som man brukar säga.

Med exfolierande egenskaper och AHA-syror så tränger produkterna in på djupet och avlägsnar gamla döda hudceller. Det får till effekt att huden både känns fräsch och får en fin lyster. Innan du prövar nya produkter så bör du alltid rådgöra med hudläkare, särskilt om du har känslig hud eller intolerans.

Neostrata erbjuder genom sina återförsäljare både professionella peelingbehandlingar och högkvalitativa produkter för daglig hudvård i hemmet. Skonsam peeling av huden kan ha en positiv effekt både på fina linjer, acne och andra hudproblem. Dessutom så är det avslappnande och ger en känsla av välbefinnande, precis som ett varmt bad eller en ryggmassage. Så ge ditt ansikte lite välförtjänt uppmärksamhet och omvårdnad redan ikväll. Du kommer att märka skillnaden.