Gardiner online

Att köpa nya gardiner brukar vara något av de bästa man kan göra för att känna den där förnyade hemkänslan. Numer behöver du dessutom inte vandra till närmaste butik eller be din kompis sy upp åt dig. Nu finns det alla möjligheter att göra dina val online. Vi berättar mer om att välja och köpa gardiner online.

 

Botanisera

En av de stora fördelarna med att köpa gardiner online är att botanisera runt på bland annat https://mywindow.se/ för inspiration men också för att se möjligheterna. Du kan sedan i lugn ro bestämma dig för tyg, form och stil och sedan klicka hem ditt köp.

 

Material

Tack och lov finns det ett brett utbud av material för gardiner. Du kan välja ett enda val eller en kombination av val när du väljer tyg. Husägarens första val brukar vara bomull och linne, eftersom de tjänar kärnsyftet på ett briljant sätt. Men du kan också välja andra material som sammet, siden, konstsilke, etc. Om du har ett soligt rum kan du satsa på konstsilke. Om du vill blockera ljuset från att komma in i ditt rum kan du lägga till ett tjockt, isolerande material till det tunna materialet. Du kan också använda en kombination av ljus, luftig bomull och tjock, mörk sammet för alla rum för att hålla rummet varmare på natten och svalare på dagen.

 

Gardinlängd och foder

Vissa hem älskar att hålla gardinlängden högt över fönstret för att få rummet att se rymligare och högre ut. Du måste dock mäta fönstret noggrant för att uppnå detta syfte. Noggranna mått är avgörande för att välja den bästa längden på gardinerna. Gör dig därför stort besvär med att mäta rätt innan du köper online. Tänk också på det här med hur det ser ut på sidan om dina fönster, detta ifall du vill hänga upp en del av gardinerna på sidan. Då måste du även ha tänkt igenom upphängningsmöjligheterna.

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *