Mångsidigt och robust golv

Hösten står för dörren och vi tillbringar mer tid inomhus. Då kan det kännas roligt att förnya hemmet – kanske genom att lägga in ett nytt golv?

Det slitstarka vinylgolvet
Vinylgolv är oerhört populära och det är inte svårt att förstå varför. De fungerar alldeles utmärkt att lägga i de flesta rum.

 

Om du väljer ett vinylgolv får du ett golv som är mjukt och härligt att gå på och som dessutom har en viss ljudisolerande effekt. Perfekt om du har barn som leker på golvet till exempel. Det är även ett väldigt lättskött golv som dessutom är oerhört slitstarkt, vilket sökar på pluslistan ytterligare.

 

Du lägger det enkelt och smidigt på egen hand. Många av dem är klickgolv, men det finns även vinylgolv som limmas eller som läggs löst. Det är viktigt att du ser till att använda rätt golvunderlag när du lägger ditt vinylgolv, beroende på vilken typ av golv som du ska lägga det på. Med ett vinylgolv får du ett väldigt lättskött golv. Tänk dock på att om du har ett limmat vinylgolv bör du undvika att tvätta det med ångdammsugare, eftersom limmet kan lösas upp då.

 

Enormt utbud av olika varianter

Vinylgolv hittar du i en mängd olika utföranden i diverse mönster och imitationer. Har du alltid drömt om ett köksgolv med svarta och vita rutor, som drar tankarna till en mysig liten bistro i en gränd i Paris? Ja, nu kan den drömmen bli verklighet tack vare ditt nya vinylgolv. Kanske vill du hellre ha det i form av ett plankgolv? Det hittar du i flera olika nyanser. Klinkersvinyl finns även det i flera olika nyanser om det är ett sådant golv som du söker. Utbudet är enormt och det finns vinylgolv för alla smaker. Väljer du ett vinylgolv får du ett snyggt, robust och extremt slittåligt golv som du kan glädjas åt lång tid framöver.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *