Rätt kontorsstol är viktigare än du tror

Oavsett ifall du arbetar hemifrån eller i kontorslokal och hur många timmar om dagen det än gäller så är det superviktigt för din kropp att välja en ergonomisk stol som passar dig bäst. En herman miller kontorsstol uppfyller alla dina krav på ergonomi och bekvämlighet.

Varför är det viktigt med en bra kontorsstol?

En kontorsstol med kvalitet följer kroppens rörelser, minskar risken för belastningsskador och hjälper dig att sitta korrekt. För att du ska må bra och prestera som bäst så är rätt val guld värt.

Vi vet att det är viktigt men ibland tar vi det inte på allvar. Särskilt då vi sitter hemma och jobbar. Ibland sitter vi på en vanlig stol vid köksbordet och arbetar och det händer säkert även då och då att vi passar på att snegla lite på tv´n medans vi arbetar. I soofan, med datorn i knät. Det kan vara bekvämt för stunden men sämst för kroppen i längden. Axlar glider ner, ryggen kroknar och rumpan som sjunkit ner i soffan medverkar till tokig belastning för ryggen.

Satsa på en välmående kropp

Satsa på komfort och ergonomi så gör du även en satsning i din kropp för livet! Med dagens utvecklade kontorsstolar får du även design på köpet!

På internet kan du hitta en kontorsstol från herman miller kontorssstol, som är före sin tid och uppfyller alla framtidens krav. Rådgör med experter inom området för att hitta rätt stol.

Räkna på hur många timmar du sitter ner om dagen. Med färre än fyra timmar klarar du dig med en relativt enkel stol. Ju fler timmar du sedan sitter, desto högre krav ska ställa på inställningsmöjligheter, komfort och ergonomi med kvalitet. Välj mekanism efter ditt rörelsemönster. De finns med Permanent kontakt, gungfunktion och i synkron samt multisynkron där rygg och sits samverkar.