Renovera badrum själv eller anlita företag

Vissa renoveringsprojekt är möjliga att slutföra på egen hand utan att dra nytta av en behörig fackman. Dessa projekt kan bland annat bestå av att måla om eller att byta ut möblerna i hemmet.

Någonting som dock inte rekommenderas att själv utföra är mer avancerade arbeten där felsteg både är svåra och dyra att rätta till. Badrumsrenoveringar är ett bra exempel, så om du har planer på att göra om i badrummet finns det proffs som kan förse dig med imponerande resultat.

Fördelarna med att vända dig till en expert

Genom att kontakta en badrumsrenoveringsfirma säkerställs det att allting går rätt till och att du verkligen blir nöjd. Hos Öresund Riv & Bygg AB har vi lång erfarenhet och stor kompetens kring allt som har att göra med badrumsrenoveringar. Vi renoverar ditt badrum oavsett om du eftersöker en mindre förändring eller en omfattande samt mer tidskrävande ombyggnad.

Det finns alltid en risk att någonting går fel när badrumsrenoveringar utförs av privatpersoner, och det är därför bättre att vända dig till experter inom området – särskilt om du ska ersätta eller lägga nya rör. Du får tillgång till designhjälp, de bästa möjliga priserna och givetvis innehas F-skatt. Det kan också mycket väl vara så att ROT-avdraget gäller för dig, och vad detta resulterar i är ett ännu billigare projekt.

Glöm inte följande punkter inför renoveringen

För att allt ska gå rätt till är planering inför badrumsrenoveringen A och O. Se exempelvis till så att du mäter ditt badrum, gör upp en budget och bollar idéer med en badrumsrenoveringsfirma. Välj även materialen noga utefter vad som passar just din situation. Medan vissa föredrar dyra och lyxiga marmorskåp finns det andra som vill göra alltet aningen billigare genom att välja badrumsskåp med laminat.

På tal om skåp bör du inte snåla med dessa när du renoverar badrummet. Det blir lätt så att stort fokus läggs på toalett, badkar, dusch och vask – men skåp är minst lika viktiga. Dessa förser dig med en lång rad förvaringsmöjligheter som är bra att ha i badrummet.

Uppskattade funktioner som du även kan vilja kika närmare på är golvvärme för en mysigare känsla samt en handduksvärmare. Då har du inte bara en varm handduk när du lämnar duschen, utan den torkar samtidigt fortare. Bättre än så kan det knappast bli!