Städfirman får inte missa detta

Vad får städfirman inte missa när du flyttstädar? Det här får städfirmorna inte missa när de städar din flytt Många av er städar själva. När du gör din egen städning är misstag oundvikliga. Om misstaget är litet kan det gå obemärkt förbi och om det märks kan det bli en dyr inlärningskurva. Om du inte känner dig säker är det klokt att välja en professionell städfirma omedelbart. 

 

Medveten städfirma 

Vi har en medvetenhet om hur vi organiserar vårt arbete. Läs vad vi har skrivit och kanske har du inte tänkt på det själv. 

-Strömbrytare för belysning 

Många oerfarna städare glömmer bort strömbrytare. Strömbrytare blir snabbt genomdränkta av smuts. Strömbrytare som tidigare varit vita gulnar nu av solljus och smuts. Vår rengöringsprocess för demontering rengör dem grundligt. Efter avslutat arbete finns det inga spår av vare sig dem eller fettfläckarna. Det finns några saker att tänka på vid rengöring av dessa strömbrytare. 

Inte alla hus har en jordfelsbrytare. Tyvärr inträffar många onödiga olyckor på grund av okunskap. Det ligger i ditt intresse att stänga av strömförsörjningen eller ta bort säkringen. Åtminstone när du ska rengöra uttaget. 

-Rengöring av väggar 

Väggarna ska rengöras från tak till golv. Minns du när du senast städade väggarna? Tak och väggar kan snabbt samla på sig spindelväv och damm. Det är viktigt att rengöra väggarna flera gånger per år. Dammet som blir kvar kan missfärga eller förstöra tapeten. Om du anlitar oss behöver du inte köpa allt material. Väggrengöringen ingår i den tjänst du har bokat. Fördelen är att du slipper betala en straffavgift vid sista kontrollen. 

 

-Garderob 

Insidan av garderober glöms ofta bort. Faktum är att hur ofta torkar du insidan av din garderob? Alla textilier tenderar att samla damm. Om du har husdjur vet du hur håren fastnar överallt. Nästa husägare gillar inte att se en smutsig garderob. Du vill också att kläderna i din garderob ska vara rena och vackra när du bär dem. Ingen vill ha nya kläder som är dåligt underhållna och smutsiga efter städning. Det hjälper att ta ut dem och torka dem genom att blötlägga dem i tvålvatten. Detta kommer också att få dem att lukta mycket trevligt. Det är också miljövänligt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *