Unna dig en välgörande massage

Våra liv ser alla olika ut. Men det gemensamma är att våra kroppar slits och åldras. Vissa i snabbare takt än andra, vissa i tuffare förhållanden. Allt beroende av belastning och kroppsbyggnad. 

Massage är välgörande för både kropp och själ och den kan göra underverk i våra liv!

5 olika metoder

Det finns många olika former att välja mellan. Välj med omsorg, efter just dina behov!

Massage i Stockholm eller en massage i Kiruna. Innebörden är densamma. 

  • Klassisk svensk massage – Långa drag, djupa cirkulära rörelser, blandat med vibrationer och knackningar. Minskar svullnader och ökar blodcirkulationen. Energier frigörs, och vi känner oss mer avslappnade. En av de mest vanliga metoderna.
  • Fibromassage – Har du ont i kropp och leder, eller rent av lider av exempelvis fibromyalgi så är detta en skonsam och skön metod som avslappnar och lindrar smärta. Lätta strykningar och grepp, tillsammans med välgörande oljor där varje drag fokuserar på smärtan.
  • Hot stone-massage – Spännande metod som användes för mer än 3000 år sedan i Kina och Indien. Utgår från dess medicinska tro kring energibanor och meridianer. Denna orientaliska filosofi bygger på en mjuk hantering och massage med varma lavastenar och aromaoljor. Sägs minska stress och celluliter. Främjar blodcirkulation, får bort spänningar och knutor. 
  • Ayurvedisk massage – Baserad på en uråldrig Indisk lära som går ut på att hitta en balans mellan de tre elementen vata, pitta och kapha, (kropp, sinne och själ). Sägs förhindra sömnlöshet och depression, samt bibehålla en god hälsa och ett friskt sinne.
  • Thaimassage – En gammal medicinsk form med influenser från sydostasien. Innehåller sträckningar av kroppsdelar och behandling av olika tryckpunkter. En skön men ibland smärtsamt hård metod, då kroppen sträcks och dras i med hårdare hand. Fördelen man får är ökad rörlighet och cirkulation, samt smärtlindring.    

Testa en välgörande Massage i Stockholm eller på någon annan ort nära dig. Väl värt en investering för ökat välmående!