Välja plattång

Funderar du på att köpa dig en plattång? Fördelen med en sådan är att den gör bra mycket mer än att ge dig ett rakt, snyggt hår. Den går faktiskt att ha för att göra en massa med ditt hår. Det går att ha en plattång för att fixa till en vågig look, för att locka håret med eller för att ge håret mer volym. Allt handlar om vad för typ av plattång du väljer att köpa. En bra modell är ghd plattång. Du bör tänka på den del saker före du köper din plattång. Bland annat bör du ta hänsyn till vad du för hårtyp, hur ofta du ska använda den samt vad det är för resultat du vill uppnå med den.

Bra saker att tänka på inför ditt köp av plattång

När du ska köpa dig en plattång så kan det vara bra om du funderar på vilka funktioner som är viktiga för dig. Föredrar du att ha en som värms upp snabbt och har flera olika temperaturlägen? Eller föredrar du att ha en som du kan använda för att locka eller våga håret med? Annat att ta i beaktning är designen på den, vad den väger och om den är sladdlös eller inte. Det kan vara en fördel med att välja en plattång som stänger av sig själv om den inte använts på ett tag.

Hitta rätt plattång för dig

Din hårtyp bör avgöra ditt val av plattång. Har du ett hår som är tjockt, lockigt eller frissigt, så bör du satsa på en plattång med jonteknik samt att den har möjlighet att få en hög temperatur. Du som har tunnare och finare hår, du bör dock satsa på modell som har mindre värme.

Plattänger kommer även med olika beläggningar, som passar bra för olika saker. Bland annat har du keramisk beläggning, turmalinbeläggning samt titanbeläggning.