Vilka hårprodukter bör män satsa på?

En man behöver oftast bra mycket mer än en dubbeldusch som används för både kropp och hår. Det är rätt smart att satsa på bra hårprodukter, för olika ändamål. Dels då för att kunna tvätta håret på bra sätt, men även för att kunna styla det snyggt. Sedan är det ju även bra att ha en kam eller hårborste. För oavsett längd på håret, så är det bra att kamma/borsta igenom det. Bland annat för att det även stimulerar hårbotten.

Bra produkter för ditt hår

När det gäller hårprodukter för män, så börjar utbudet bli att större. Det finns idag flera bra schampon samt även balsam att välja mellan. Utöver att hålla håret rent och fräscht, så finns det även många olika varianter av stylingprodukter. Det för att få till en snygg frisyr. En vanlig produkt är hårvax. Fördelen med det är att håret inte blir stelt, men att det ändå ligger på plats.

Pomada är en annan variant av hårprodukt, som är ett slags vax, men med en glansigare look. Den passar ofta bra att ha om du vill ha en bakåtslickad frisyr.

Givetvis finns det både hårgel och hårspray för män att använda dig av. Dessa produkter gör håret stelt och låter det ligga på plats hela dagen.

Satsa på bra hårprodukter

Oavsett om du har kort eller långt hår, så bör du se till att skaffa dig ett visst antal hårprodukter. Välj gärna utifrån vad för hårtyp det är du har när det kommer till schampo. Sedan är det bara att välja de stylingprodukterna som passar bäst för den typ av frisyr du vill ha. Om du är osäker, så gå till en frisör för att få bra råd kring vad som passar dig och ditt hår. Se även till att klippa dig ibland, så att du underhåller din frisyr och blir av med slitna toppar.