Uppdatera garderoben med underkläder

Börjar lådan med underkläder gapa ekande tom? Eller börjar de underkläder som du har bli slitna och allmänt trista? Då är det dags att ta tag i det!

 

Mät noga

Ta tillfället i akt att bygga upp din garderob av underkläder nu när det finns så mycket fint att köpa online. En ny BH till vinterns festligheter blir en fin gåva till dig själv.
Det finns många fördelar med att shoppa underkläder online. Du slipper stressen av att springa i butiker och kan se över sortimentet i lugn och ro. Många är vi nog som inte tycker att det är särskilt roligt att klämma in oss i ett trångt provrum som det kanske dessutom är kö till.
Det enda som du behöver tänka på när du shoppar underkläder online hemma i soffan, är att mäta rätt. Här blir måttbandet din allra bästa vän!

 

Tips för rätt storlek

Om du har fastnat för en BH i ett märke som du redan har, är det en bra idé att du ser efter vilken storlek du har i den. Mät ändå noga eftersom storlekar kan ändras i olika modeller – även om tillverkaren är densamma.
Mät och titta efter i storlekstabellen där du hittar din rätta storlek. Tänk på att hålla måttbandet rakt och inte för löst.
Några goda råd på vägen är att en BH som sitter hårdare runt ryggen ger ett bättre stöd, särskilt åt en större byst. Om bandet åker upp i ryggen, har du en BH med för stor omkrets. Väljer du en mindre omkrets, ändras även kupstorleken. Du ska alltså inte välja samma storlek på kupa om du ändrar storleken på bandet. Brukar dina BH-band hasa ner från axeln? Ja, då har du förmodligen en för stor storlek i kupan. Så, mät ordentligt i lugn och ro och du kommer att hitta en BH som passar dig alldeles perfekt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *